Over De Paarden Specialist

Paardenspecialist.nl

Paardenspecialist is een onderdeel van JL-Agro BV, een Brabants bedrijf. Lyus Wijnen is in 2007 gestart met het bedrijf onder de naam Wijnen- Agro BV vanuit Landhorst. Door de snelle groei van het bedrijf was er al snel behoefte aan meer ruimte voor de opslag en kantoorruimte. Dit werd in 2012 gevonden aan de Wanroijseweg in Boekel. In 2014 is Jan Willem van Felius als compagnon van Lyus toegetreden, nadat hij daarvoor een aantal jaren als zzp-er voor Wijnen-Agro had gewerkt.
Nadat ons bedrijf nog meer groei doormaakte, zijn we in 2020 opnieuw verhuisd. Nu zijn we gevestigd in Volkel op de Zeelandsedijk 15. Ook is er besloten om een nieuwe naam aan te nemen, JL-Agro BV.

Waarom kiezen voor De PaardenSpecialist?

De PaardenSpecialist heeft zich gespecialiseerd in het paard. Wij houden de ontwikkelingen op voergebied nauwlettend in de gaten. Ook werken we intensief samen met de verschillende voerleveranciers. De PaardenSpecialist heeft een groot assortiment voer van veel verschillende merken op voorraad liggen waardoor je gemakkelijk en snel het juiste voer kunt bestellen! Naast ons grote assortiment, brengen wij de bestelling vanaf 10 zakken (in een grote regio) gratis aan huis! Bent u naar iets specifieks op zoek? Laat het ons gerust weten!

Advies op maat

Het juist voeren van een paard brengt nogal wat kennis met zich mee. Wilt u graag weten hoe u het beste uw paard(en) kunt voeren? Wij geven graag advies op maat! Ook kunnen wij voerrantsoenen berekenen om het optimale voerrantsoen samen te stellen.

Onze paardenvoerspecialist, Peter van de Pasch heeft meer dan 40 jaar ervaring in het paardenvoer. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u begeleiden bij het verbeteren van de prestaties en het welzijn van uw paarden bij voer gerelateerde problemen. Wij denken graag met u mee!